دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408586
    تاریخ انتشار: 13/شهريور/1404 - 00:01

    واقعیت لغو کنسرت شجریان از زبان زاکانی/ادعاهای منتسب به شهرداری کذب است

    زاکانی گفت: دیروز کمیته زیرمجموعه معاونت امنیتی تشکیل جلسه داد و ه دستگاه‌ها به خاطر اضطرار زمانی که وجود داشت بلااستثنا مخالفت کرده و گفته بودند اصلاً امکان برگزاری‌اش وجود ندارد.

    واقعیت لغو کنسرت شجریان از زبان زاکانی/ادعاهای منتسب به شهرداری کذب است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    شهردار تهران در پاسخ به سوال خبرنگاران،‌ درباره ادعای ابلاغ وظایف شهرداری توسط شورای تأمین از ابتدای هفته و درخواست شهرداری از مجریان کنسرت برای گنجاندن لوگوی شهرداری گفت:  هر دو این فرمایشات خلاف است. موضوع کنسرت را در واقع روز گذشته اقدام کرده بودند، صحبت کردند و دیروز مجموعه شورای تامین نه، کمیته زیرمجموعه معاونت امنیتی تشکیل جلسه داده بود و آنجا همه دستگاه‌ها به خاطر اضطرار زمانی که وجود داشت بلااستثنا مخالفت کرده و گفته بودند اصلاً امکان برگزاری‌اش وجود ندارد.

     
    وی ادامه داد:  آنجا نکاتی را نوشته بودند که به هر حال هر دستگاهی چه اقداماتی را باید انجام دهد که همه دستگاه‌ها اظهار کرده بودند که اصلا نمی‌توانند این کارها را انجام دهند، یکی از آنها شهرداری بود که گفتند برای انجام کار نیاز به زمان دارند.
    زاکانی گفت:  با این حال امروز در مجموعه دولت بحث شد و همه مشتاق بودند که مردم شادی داشته باشند اما برای مکانش اختلاف نظرهای جدی در درون دولت بود و نهایتاً دوستان عزیز در درون دولت جمع‌بندی کردند که اولویت ورزشگاه آزادی باشد و این هیچ نسبتی با مجموعه شهرداری تهران نداشت. 
     
    شهردار تهران در پایان گفت:  این چیزهایی که در حوزه رسانه مطرح شد مثل همین نکاتی که فرمایش کردید خلاف است و امیدوار هستم کسانی که مرتکب این اشتباه شدند جبران کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما